Taart!

Op de dag om je anonieme liefde duidelijk te maken, heeft GroenLinks in het hele land scholen en leerkrachten in het zonnetje gezet door het aanbieden van bonbons of taarten. In Groningen reikte Ineke van Gent een taart en Valentijnskaart uit aan Danielle van der Veen van de Weekendschool Groningen. Bovag daarentegen heeft auto’s en autogebruikers in het zonnetje gezet, om mensen te laten onderzoeken of hun auto nog wel goed verzekerd is. Ik denk alleen dat morgenochtend veel van de Bovagkaartjes op straat komen te liggen en bied jou graag op Valentijnsdag dit figuurlijke kaartje aan met een schoner en groener alternatief. Onderzoek ook of je stem bij GroenLinks goed verzekerd is.

Valentijnsdag 14-02-10
Een willekeurige auto in de Korrewegwijk.

Om bij auto’s, blik en verkeer te blijven, kan ik je zeggen dat we de binnenstad van Groningen meer aantrekkelijk, bereikbaar, leefbaar en schoon willen maken met het beperken van autoverkeer en het maken van ruimte voor voetgangers en fietsers. Zie het voor je: een wandelroute van het Damsterdiep door de Steentilstraat richting de Grote Markt, waarbij de Steentilstraat autovrij wordt. Een verdere uitbreiding van gratis fietsparkeren en bij alle scholen in de stad beleid om de verkeersveiligheid te verbeteren. En een Intercity naar de Randstad rond middernacht, zodat jij of je bezoek niet langer hoeft te haasten voor de laatste trein van 22:34. Ook al gaan echte liefde en de laatste trein niet samen, volgens Loesje.

Loesje wil ook meer idealen. En óók een taart. Die ga ik dan nu maar bakken.


Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s