Creeer

Om aan positieve politiek te doen hoef je geen goeroe in huis te halen. Positieve politiek kan gewoon hier, op dit moment door jou en mij beoefend worden. Wanneer je dit anders ervaart en de politiek op dit moment heel anders beleeft, wil ik je een alternatief aanreiken.

In Groningen heerst al een sociaal klimaat, hebben we een rijke cultuur en gaan we op voor de duurzaamste stad. Bovenal is Groningen een prachtige stad om in te wonen: samen met je lief, vrienden om je heen, je baan en allerlei faciliteiten en mogelijkheden in de buurt. En voor zij die dit niet hebben moeten we ons onverminderd én blijvend inzetten.

Dat kan niet zonder een dosis positieve houding en een flinke portie glimlach.

Om met Martin Bril te eindigen ‘heb ik in het noorden heel wat voetstappen liggen, zoals dat zo mooi heet, en inmiddels ook vele duizenden kilometers. Niet dat ik het als mijn broekzak ken, maar het scheelt weinig. Ik voel me thuis zodra ik er ben – ik kom er namelijk vandaan, op verschillende manieren’. Creëer die manieren met ons en laat je goede ideeën horen!


Een reactie op “Creeer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s