Creeer 2

Voor positieve politiek hoef je geen goeroe in huis te halen en ook geen rapfilmpjes te maken. Positieve politiek kan gewoon hier, op dit moment, met jij voor je beeldscherm, en ik hier op de bank, plaatsvinden. Positieve politiek gaat over een betere wereld en gaat over manieren om die samen te creëren. Het gaat ook over het denken daaraan. Positieve politiek stelt de vraag hoe je invloed kan uitoefenen, zonder je ‘soul’ of bevlogenheid te verliezen.

Het is mijn uitdaging, die balans te blijven zoeken en blijven behouden. Het is essentieel, ook. Want hoewel we in Groningen al een sociaal klimaat hebben, met een rijke cultuur en als doel de duurzaamste stad van Nederland, is Groningen vooral een mooie stad om in te wonen: samen met je lief, vrienden om je heen, je baan en allerlei faciliteiten en mogelijkheden in de buurt. En voor zij die dit niet hebben blijven we ons onverminderd én blijvend inzetten. Dat kan niet zonder een positieve houding, respect en een hoop lach.

Daar wilde ik het voor nu maar bij laten, deze regenachtige zondag.


4 reacties op ‘Creeer 2

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s