‘Vote!’

Terwijl op een dag als vandaag de revolutie in het Midden-Oosten zich in de krant ver voorbij het middenkatern afspeelt en terwijl in Teheran een demonstratie met stokken uiteen wordt geslagen, kunnen wij met een potlood onze stem uitbrengen. We kunnen, enkele dagen voor het begin van de lente, gebruik maken van ons recht te kiezen. Kiezen voor idealen en toekomst. De laatste weken en maanden hadden we misschien het gevoel alsof heel Egypte het Tahrirplein bewoonde. En anderzijds hadden we misschien het gevoel alsof onze stem vandaag er niet toe doet. Luister naar de demonstranten en revolutionisten in Egypte. Sta open voor een wijze les en make it happen. Wat een voorrecht is het om te kunnen stemmen.

Get up and don’t stay watching the tv right now. Vote! It’s your life, it’s your country. Go! Go! Go!


Een reactie op “‘Vote!’

  1. Mijn eerste Verkiezingen voor de Provinciale Staten waren nog verplicht. Daarna heb ik zelf mogen kiezen. Telkens heb ik gewoon mijn stem uitgebracht. Ja, de mensen van het filmpje waarderen hun recht op democratie en vrijheid.
    Van mij mogen ze allemaal in Nederland komen wonen ….
    Vriendelijke groet.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s