Crowdfunding gaat door, want film gaat er komen!

Ik wil graag mensen in Nederland, waaronder mijzelf, enkele verhalen van homoseksuelen (m/v) en transgenders uit Rusland laten zien. Laten vertellen. Omdat ik me afvraag of we wel een juist beeld hebben van de situatie in het land. Of de berichten daarover wel het volledige verhaal schetsen. Ik hoorde verhalen die de jouwe zouden kunnen zijn. Maar ook verhalen waar wij ons weinig bij kunnen voorstellen. Ik was blij dat de kans zich voordeed deze zomer naar Moermansk te gaan. Ik ben overal hartelijk ontvangen en zie vanavond een aantal vrienden uit de Russische stad in Groningen. Ze logeren bij me: morgen staan we samen op een boot tijdens de Canal Parade. Diversiteit vieren. Dat je anders mág zijn.

Wie dit blog of mijn twitter een beetje heeft gevolgd, heeft gezien dat ik een paar weken terug een crowdfunding-actie ben gestart. Ik had nog een som geld nodig voor de ondertiteling en begeleidende muziek. Vandaag heet dat in de media: geldgebrek, ik zou blut zijn.

Ik blijf bij crowdfunding, en natuurlijk: ik ben blij met al die mensen die me willen helpen bij het vertalen van interviews. Ook daarvoor geldt: lees mijn Twitter-feed terug tot – wat zal het zijn: maart? Je zult lezen dat ik gedurende al die tijd overal heb geprobeerd steun te vinden voor het project. En nog meer buiten jouw zicht: via gesprekken, telefoontjes, e-mails, fondsaanvragen, enzovoort. Een radiopresentator vroeg me vanochtend of ik het allemaal zorgvuldig zou hebben voorbereid, omdat ik ‘nu nog eens geld moet vinden’. Ja, het is zorgvuldig voorbereid, en ja, je kunt zelf besluiten het project wel of niet bij te staan.

Of de film er nog steeds komt? Reken maar van yes; en ook dat ik daar heel hard mee bezig ben!

Dank aan alle mensen die het project tot nu toe steunden en een warm hart toedragen.


Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s