Stem op de Weekendschool!

Was vandaag bij IMC Weekendschool gastdocent. Dat je je realiseert dat het best bijzonder is dat je moeder, vroeger, op zondag op je deur klopte en een kop thee op je nachtkastje zette. En niet de hele dag in bed bleef liggen.

Privacy en zorg. Laat dat nou net zijn wat de jongeren willen en wensen voor anderen, toen hen werd gevraagd naar oplossingen voor dak- en thuislozen in Groningen. En een mooie omgeving, want dan is het minder onveilig.

Ik ben fan van de Weekendschool. En respect, want zie jij jezelf 117 zondagen je bed uitkomen om een hele dag les te geven? Of sterker: drie jaar lang op al die zondagen naar school te gaan. Juist daarom hebben ze in Groningen je steun nodig. Specsavers, u weet wel: de brillenwinkel, geeft geld weg aan een goed doel. En de IMC Weekendschool in Groningen is ook in de race. Maak het ze mogelijk en klik op deze link!

Nog niet overtuigd? Luister dan naar de verhalen van zes alumni. Hoe de school hun leven heeft veranderd.


Een reactie op “Stem op de Weekendschool!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s