Blue Monday? It Gets Better.

Overwegend bewolkt. Heel soms breekt even de zon door, maar vaker valt er ook wat lichte regen of motregen. Ik had twintig jaar geleden niet kunnen denken dat ik nu het leven zou leiden dat ik leef. Dat het leven een feestje kan zijn. Dat er een vrijheid bestaat om te leren, je hart te volgen. Dat er overwegend zon is, soms wat bewolking en zo af en toe wat lichte regen of motregen.
Maandag. Een nieuwe week voor de boeg. Met een steen in de maag wakker worden, op de fiets tien kilometer. De eerste twee lesuren gym. Naakter dan dat zal ik me waarschijnlijk nooit voelen. En of het nou gaat over rondlopen met een groot geheim, problemen thuis of op school, met je ouders of anderen… Het is overwegend bewolkt. Een dikke deken eenzaamheid.
Daarom. Omdat ik daar was en nu hier ben.


Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s